onsdag 21 mars 2018

Det senaste, typ

Mycket har hänt sen sist...
Jag har flyttat. Temporärt. 
En räddande ängel kom när jag behövde det som mest. 
Allt var helt fruktansvärt innan jag flyttade. Jag mådde fruktansvärt. Hela situationen var absurd. 

Så fort jag flyttade började jag må bättre. Det var som att jag steg ut ur en bubbla. Inte behöva tänka mig för varje gång jag gjorde något, sa något. Det skulle kanske störa. Att hela tiden tvinga mig själv till att vara tyst. För varje litet ljud kunde störa. 
Usch. Nej. Jag är glad att jag flyttat. 

Men jag letar efter lägenhet. Hela tiden. Varje dag söker jag på lägenhetssidorna. För jag och katterna behöver något eget. Men att hitta lägenhet är svårt. Särskilt när jag har ca 40 dagar i köpoäng, och de övriga som gör intresseanmälningar på samma lägenheter har flera år i köpoäng... de gör det inte enkelt. Men jag hoppas. Hela tiden. Letar. söker. 

Jag har börjat träna på ett gym som heter Curves. Gjorde första träningspasset igår. Det var roligt!

Men idag har varit en sämre dag. 
Gjorde visserligen några träningsrörelser imorse. Det var skönt och gick bra.  Hade tänkt ta en promenad efter lunch, men magen tyckte att det var en bättre idé att stanna hemma i närheten av en toalett. Suck. 
Så idag har jag inte gjort mycket. Kollat efter lägenheter. Tittat på några avsnitt av Jessica Jones på netflix. 

Just nu funderar jag mest på vad jag ska göra...
Ska jag ta en dusch? Göra några fler övningar på min träningsmatta? 
Jag sitter i en fåtölj på mitt rum. Lyssnar på ljuden från  vardagsrummet. Det är verkligen lyhört här, ja...

Mina älskade katter har fått mat. 
Nu då?


torsdag 1 mars 2018

Splittrade känslor

Så många känslor det finns...
Och att alla dessa olika känslor kan finnas inut mig på en och samma gång!
Rädsla. Ilska. Glädje. Sorg. Lycka. Irritation. Förväntan. Hopp. 
Det blir snart för mycket... 
jag måste ha en lägenhet så snart det bara går!
Jag mår så dåligt när jag befinner mig där jag är. I stugan. Så mycket outtalat. Så mycket känslor som är i omlopp. Så mycket. Allt! 

I tisdags skulle jag ha varit på lägenhetsvisning. Men den blev inställd. På grund av att vädret bestämde sig för att leva rövare och ställa till med ett väldans liv. Så det blev uppskjutet. Till på måndag. Jag hoppas så in i norden mycket på att jag får lägenheten! Jag är desperat nu! Jag måste flytta! Att bo som jag gör nu tar så fruktansvärt på krafterna. Att behöva vara tyst som en mus för att inte väcka den som sover. Det är så mycket som händer. Så många känslor. Hela tiden. 

Allt jag har är nerpackat nu. Förutom vissa saker som jag använder varje dag. Men annars så är allt nerplockat. Allt. Jag lever i en kappsäck. Lever i en flyttkartong. Jag måste härifrån! Men jag kan inte flytta direkt just nu. Tyvärr. Eftersom jag inte har en lägenhet. Men jag hoppas hoppas HOPPAS på måndagens visning! Jag har funderat på att höra av mig till hyresvärden och tacka ja till den osedd. Funderar fortfarande. Borde jag göra det? Jag behöver den ju... Behöver flytta. Jag kan flytta omgående om det är så. Alldeles nu på direkten. Hjälp mig snälla! Jag måste ha lägenhet!!!